De specialist in huisliften

Iedereen wil een lang leven. Oud worden is mooi, maar niemand wil oud zijn. Op z’n tijd wordt het vanzelfsprekende minder natuurlijk en lastiger. Van het winkelen tot zich in en rondom het huis bewegen. Daarom is het zo belangrijk de meest optimale hulp te krijgen om van het leven te kunnen blijven genieten, volgens uw eigen inzicht en wensen. Veilig en met vrijheid in en rondom het huis leven. Hier zijn mobiliteit en onafhankelijkheid onderdeel van. Maatregelen nemen voor meer mobiliteit en onafhankelijkheid is uzelf machtigen tot meer leven. Een betrouwbare partner die zowel bekend als bekwaam is zal u daarbij helpen: Mobilae – voor meer vitae. Een partner die het hele proces overziet en u begeleiding geeft in het vinden van de oplossing die uw behoeftes vervult. Uw persoonlijke “shop-assistente”. Niemand wenst een veelvoud aan verkopers van verschillende aanbieders in huis. Wat u wilt is uw eigen onafhankelijk adviseur die het overzicht heeft van alle oplossingen. Geen gedoe. Dat begrijpen wij. Nadat wij alle opties hebben bekeken en vergeleken, kiezen we samen met u de oplossing die u het beste dient. Wij regelen vervolgens alles, van offerte tot installatie en onderhoud. U kunt het helemaal aan ons overlaten of zelf aan het stuur zitten en iedere stap van het proces volgen.

Al in 1992, zagen wij dat mensen behoefte hadden aan meer kennis en expertise over hoe ze meer uit het leven kunnen halen met mobiliteitsoplossingen. Vandaag de dag zijn wij Europa’s grootste onafhankelijke organisatie met een breed assortiment aan verschillende producten, met locaties in meerdere landen. Wij bieden u een variëteit aan oplossingen voor in en rondom het huis door onafhankelijk van leveranciers, een selectie te maken, te adviseren en ook voor u te installeren. Ieder jaar bezoeken wij meer dan 20.000 senioren thuis of begroeten wij ze in onze showrooms. Wij ontvangen daarnaast vele bezoeken en bieden advies via onze klantenservice, Mobilae website en mobiele applicatie.

Wij voelen ons verbonden en loyaal aan u en zitten op geen enkele manier vast aan onze leveranciers. We zijn onafhankelijk en dienen enkel uw belangen. Wij bieden het meest breed mogelijk assortiment aan merken en keuzevrijheid. Dit is wat ons mogelijk maakt u de beste oplossing aan te bieden. Onze rijke expertise en groot klantenbestand brachten ons tot waar we vandaag de dag zijn, een autoriteit in de seniorenmarkt met oplossingen voor een onafhankelijk leven. Met name voor verbeterde mobiliteit in en rondom het huis, wat u de mogelijkheid geeft onafhankelijk thuis te kunnen blijven wonen.

We zijn een groot bedrijf maar gedragen ons niet als zodanig en voelen ons erg betrokken met u. Onze service is hoogst persoonlijk. Het is aan u waar en hoe we elkaar ontmoeten. We kunnen bij u thuis langs komen, in onze showroom afspreken, via de telefoon, onze website of in uw persoonlijke omgeving op onze website contact houden. Bij ons kunt u veel regelen via de telefoon of online. Heeft u andere of meer innovatieve voorkeuren van communicatie, wij zullen daarvoor zorgen. Zelfs nadat uw oplossing geïnstalleerd en wel is, zullen wij tot uw dienst blijven met advies en daad. Uw tevredenheid is onze prioriteit. Dat is ook de reden waarom meer dan 200 000 mensen ons hebben vertrouwd hen te helpen te leven zoals zij het willen en voor ogen hebben; veilig, mobiel en onafhankelijk. Voor meer vitae.