Huislift installatie

Het installeren van de SMART huislift wordt gedaan door onze eigen ervaren en gecertificeerde monteurs. Op deze pagina leggen we alles uit over de installatie: de installatiestappen en de soorten liftinstallaties die mogelijk zijn.

Installatie mogelijk op verschillende plekken in het huis

application_standard

Standaard installatie

Dit is de meest voorkomende installatie van de Smart huislift. De huislift beweegt tussen een ruimte eronder, zoals de hal of woonkamer, naar de overloop of slaapkamer.

application_stairwell

Trappenhuis Installatie

Als er voldoende ruimte in het trappenhuis is, kan de lift in de lege ruimte in het midden worden geplaatst. Dit kan dankzij de unieke eigenschap van de Smart huisliften: klein, compact en in elke hoek te plaatsen.

application_cupboard

Installatie van kast tot kast

De Smart huisliften zijn ruim en toch zo compact dat ze in een kast met ventilatie geplaatst kunnen worden. Deze installatie is ideaal voor wie de huislift uit het zicht wil plaatsen.

application_thru-car

Duo Entree Installatie

De Smart Trio+ kan worden geleverd met een dubbele deur, waardoor het mogelijk is om van 2 kanten naar binnen te gaan. Het aan de zijkanten van de liftkooi geplaatste Bi-rail® systeem maakt dit mogelijk.

application_freestanding

Hellend/balkendak Installatie

De rails moeten op een horizontaal oppervlak worden geïnstalleerd. Met een paar simpele aanpassingen is het ook in deze situatie mogelijk om een ​​huislift te installeren.

application_thru-car

Garage-installatie

Met een Smart huislift stapt u gemakkelijk en veilig uw woning binnen vanuit uw garage. Deze constructie vereist een eenvoudige schacht in de garage.

Een huislift in 4 stappen installeren

advies

Stap 1: Vrijblijvend advies gesprek

Na het eerste telefoontje of vrijblijvend video gesprek komt één van onze adviseurs langs om u uitgebreid informatie te geven over onze modellen en opties. Daarnaast is de adviseur dan ook in staat om de bouwkundige staat te onderzoeken en alle nodige metingen uit te voeren. Daarnaast ontvangt u een offerte op maat en informatie over eventuele subsidies en kortingen.

installation-steps-mli-1

Stap 2: Planning en afstemming

In deze fase wordt de huislift gemaakt en een datum voor installatie afgegeven. Voordat de lift kan worden geïnstalleerd moeten er vaak kleine bouwkundige aanpassingen plaatsvinden. De aanpassingen kunnen door onze eigen installateurs worden gedaan, maar ook kan dit worden gedaan door een eigen aannemer.

installation-steps-mli-4

Stap 3: Bouwkundige aanpassingen

Alles wordt voorbereid voor een vlekkeloze installatie van de huislift.

installation-steps-mli-6

Stap 4: Installatie van de huislift

De installatie van de huislift kan binnen één dag plaatsvinden. De installateurs leggen u uit hoe de huislift werkt en een eerste test rit wordt samen gemaakt. Nadat de installatie tot volledige tevredenheid is uitgevoerd wordt uw huis keurig en schoon achtergelaten.

Wat klanten over ons zeggen

4.5 out of 5 stars

De Smart huislift heeft al onze verwachtingen overtroffen. Het heeft ons leven zoveel gemakkelijker en comfortabeler gemaakt.

Paul, 76

5 out of 5 stars

De investering in onze Mobilae huislift heeft ervoor gezorgd dat wij in ons geliefde huis kunnen blijven wonen.

Ank, 47

Bel mij terug

Laat hier uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

De heer
Mevrouw
Achternaam
Email
Mobiele telefoonnummer