Zwarte Trio huislift voor dochter in rolstoel

Toen zijn invalide dochter een kleuter werd ging Paul direct op zoek naar een lift voor Mathilde. Dit om haar leven eenvoudiger te maken.

Mr Callaghan zijn dochter was 4 jaar oud toen bij het het Sturge weber syndroom vastgesteld werd. Een zeldzame neurologische aandoening die maar bij 1 op de 200.000 kinderen voorkomt. Deze leidde in het geval van zijn dochter tot ontwikkelingstoornissen.  Paul en zijn vrouw Rebecca wilden een lift hebben voor hun dochter die er niet uit zou zien als een invalide lift. Daarnaast wilden ze niet dat de lift teveel ruimte in beslag zou nemen.
Het echtpaar zocht naar een lift die hun dochter kon gebruiken en die er modern en stijlvol uitzag. Een lift waar het hele gezin gebruik van kon maken. Bijvoorbeeld ook de opa van Rebecca die slechts 1 been had.

Ze konden geen invalide lift vinden die aan hun verwachtingen voldeed. Toen vonden op het internet de Stitlz Trio huislift van PractiComfort. Een compacte huislift waar ook een rolstoel in kon. En eventueel konden er ook 2 tot mensen gebruik van maken.
Doordat de Smart huisliften geen draagmuren nodig hebben kon de lift  praktisch overal in huis geinstalleerd worden.
De familie besloot om de huislift in de keuken te plaatsen op een opvallende plek. De lift gaat naar boven naar de slaapkamer van hun dochter. ruimte die speciaal voor hun dochter gemaakt is.

Op verzoek van het echtpaar is de lift uitgevoerd in het zwart en afgewerkt met staal. Hierdoor heeft de lift een zeer stoer uiterlijk gekregen. Ook de glazen deurtjes zijn extra voor het gemak van Mathilde gemaakt.
De familie Callaghan is zeer blij met de lift. Hun dochter maakt er dagelijks frequent gebruik van. Zij heeft hierdoor een stuk vrijheid die haar in staat stelt zelfstandig dingen in huis te ondernemen.