Trio huislift in Rotterdam

Jon kreeg 3 jaar geleden multiple sclerose en kon daardoor niet meer werken. Zijn vrouw Marian en hij waren vastbesloten niet te verhuizen.

Het stel uit Rotterdam had eerst een traplift laten installeren. Maar al snel verslechterde de situatie van Jon zo dat hij alleen met behulp van anderen zijn traplift kon gebruiken. Het risico werd te groot dat hij zou vallen en zichzelf zou bezeren.

Nu heeft het stel een Trio huislift waar Jon met zijn rolstoel in kan. Het heeft hun leven veranderd en Jon heeft zijn vrijheid terug. Zijn vrouw is van de stress af die het haar gaf om haar man elke keer te moeten helpen.

De zoektocht naar een geschikte lift had nogal wat voet in de aarde. Marian wilde een huislift in de huiskamer hebben maar ze kreeg van 2 verschillende bedrijven te horen dat dat niet mogelijk was. 

Toen zag ze echter de Smart huislift. Compact en door het systeem waarmee de lift met 2 rails geïnstalleerd wordt, is deze lift wel in de huiskamer te plaatsen. 

Jon zijn vrouw Marian, 46 jaar, zei: “Mijn man kan al sinds een paar jaar niet meer zelfstandig de trap gebruiken. En we wilden niet verhuizen of beneden slapen. De traplift die we al hadden voldeed niet meer vanwege de verslechtering van Jon zijn situatie. Na zoeken op het internet vond ik de rolstoel huislift van Smart. Nadat ik van 2 andere bedrijven had gehoord dat ze ons niet konden helpen heb ik contact opgenomen met PractiComfort Smart. We vonden ze meteen zeer begaan en oplossingsgericht werken. En wat een fantastisch product. Het is ook nog een keer een mooie huislift waardoor ons huis er nog normaal uitziet. De huislift is zo geïnstalleerd dat hij direct vanuit de huiskamer in onze slaapkamer terecht komt.”

De plaatsing van de Trio huislift op deze plaats is mogelijk dankzij het unieke Bi-rail® systeem dat gebruikt wordt. Hierdoor is de lift praktisch in iedere hoek te plaatsen. De huislift heeft geen draagmuren nodig. Voor de plaatsing van Jon zijn rolstoellift natuurlijk ideaal. Flexibiliteit. Daarnaast heeft de Smart huislift een elektromotor. Er zijn geen hydraulische systemen nodig waar gaten voor gemaakt moeten worden in vloeren.

Voor Marian was het allemaal een verademing. “Het liep allemaal eenvoudig. We hebben een afspraak gemaakt voor een thuisadvies en besloten meteen voor deze oplossing te gaan. 6 weken later kon Jon weer alleen met zijn rolstoel naar boven. Ik ben onder de indruk van de snelle en vriendelijke service. Mijn man is weer zelfstandig en ik heb ook een stuk vrijheid terug.”