Smart Duo Vista, installatie in hal/trapgat

Raymond is meer dan blij met de mooie doorzichtige huislift die al zijn verwachtingen overtreft.

De grote trap midden in de hal in het huis van de Franse Raymond was een obstakel. Hij wilde een transportmiddel waarmee hij makkelijk naar boven kon en ook nog spullen mee kon nemen. Een traditionele lift was geen optie. Dan zou er een gat in de mooie vloer gemaakt moeten worden. Ook had hij geen zin om een machine kamer ergens boven in de gang te hebben. Via een vriend hoorde hij van de “los” plaatsbare PractiComfort Smart huisliften. Deze waren ook leverbaar in een chique doorzichtige polycarbonaat uitvoering. Hierdoor zou de lift er wel staan en tegelijkertijd niet al te opvallend. 

“Mijn voorkeur ging uit naar een Smart Vista omdat deze doorzichtig was. Deze uitvoering zorgt ervoor dat het product zo neutraal en onopvallend mogelijk is.” Daarnaast kon de lift, dankzij de unieke installatie met rails, midden in het trapgat geïnstalleerd worden. Zonder liftschacht, zonder draagmuren. Een unieke eigenschap van de Smart huisliften. 

Voordat Raymond besloot om een afspraak te maken voor een advies bij hem thuis zocht hij eerst verder op het internet. Al snel kwam hij erachter dat er wel meer liften waren maar dat die niet aan zijn wensen voldeden. Ze waren te groot, opvallend of moeilijk te installeren. En de meeste liften werden gewoonweg te duur.

De uiteindelijke stap voor een afspraak heeft een tijd geduurd maar daarna was alles snel geregeld. Binnen 8 weken was de lift geïnstalleerd. Mooi midden in het trapgat. Neutraal vanwege de Smart Vista uitvoering, en zonder grote verbouwingen.

Nu, een half jaar later stuurde Raymond ons het volgende: “Ik ben zeer blij met de installatie. De lift heeft mijn leven meer verrijkt dan ik ooit had kunnen hopen. Niet alleen voor mij maar ook voor familieleden die me bezoeken. Ik kan de Smart huisliften van PractiComfort, en het hele team dat mij geholpen heeft, vanuit mijn hart aan iedereen aanbevelen.  Het team was behulpzaam, constructief en coöperatief vanaf het eerste moment. Ik ben ook zeer onder de indruk hoe er rekening met de wensen van de klant gehouden wordt. In alle stadia van het uitzoeken en bestellen en gedurende de afhandeling en installatie. Eerlijk en oprecht, met aandacht voor details en vol toewijding. Binnen anderhalve dag was het werk klaar. Zonder rommel en met een zeer tevreden klant."