Smart Duo huislift in een oud herenhuis

Sybil Hart onderging een knie operatie. Deze pakte echter niet goed uit en traplopen werd een groot probleem voor haar.

Sybil, 72, had al besloten dat ze geen traplift in huis wilde, omdat ze een mooi statig trappenhuis heeft wat ze zo wilde houden.

Haar huis was groot genoeg voor een andere oplossing: een lift. Alleen wilde Sybil geen lift waarbij er kolossale liftschachten zichtbaar zijn of waarbij een liftput gemaakt moest worden. 

Van de aangeboden huisliften ging haar voorkeur direct uit naar het eigentijdse ontwerp van de Smart huislift. Ze wilde de lift graag in de woonkamer geïnstalleerd hebben. En dan uitkomend in haar slaapkamer. Op deze manier bleef haar hal zoals die was en had zij het meeste comfort van de lift.

Slechts enkele bouwkundige aanpassingen waren er nodig. Er moest een uitsnede in het plafond gemaakt worden en een kleine versteviging van de vloerplanken. 

Volgens haar dochter is Sybil verrukt met haar huislift. Het overtreft al haar verwachtingen. “Ze vindt de lift discreet en handig en er was weinig nodig om hem te installeren.. De plek waarop de lift geïnstalleerd is is goed. De Smart lift is eenvoudig te gebruiken en is duidelijk ontworpen voor veilig gebruik. Er zitten zoveel van die kleinigheden op die handig zijn. Er is gedacht aan de gebruiker. Fantastisch. Los daarvan hoor je de lift nauwelijks. En als het nodig is kan de lift ook weer verwijderd worden. Met een Smart huislift heb je echt waar voor je geld.”

Zowel Sybil als haar dochter hebben al meer mensen enthousiast gemaakt voor de Smart huislift van PractiComfort. “De service, de vriendelijkheid, het goed communiceren, de snelle afhandeling: alles verliep soepel. Chapeau!”