Smart Duo huislift, geïnstalleerd in het trapgat

De gepensioneerde mevrouw Murray kreeg problemen met traplopen en wilde graag een chique oplossing. De keuze was snel gemaakt.

Mevrouw Murray is een dame op leeftijd die in haar eigen huis wilde blijven. Het feit dat traplopen moeilijker werd mocht van haar niet de reden zijn dat ze moest verhuizen. Haar vrienden waren op de hoogte van haar probleem. En een goede vriendin had via via over huisliften gehoord. Zo kwam mevrouw Murray in aanraking met de Smart huisliften van PractiComfort.

In de brochure die ze aangevraagd had las ze dat de Smart huisliften van PractiComfort ook in het trapgat geplaatst konden worden. Dit dankzij een uniek rail systeem en de motor die in de lift geïntegreerd zit. Een perfecte oplossing voor haar probleem. De loze ruimte in het trapgat was de ideale locatie voor installatie. Normaal is het nauwelijks mogelijk om een lift in een bestaand trapgat te plaatsen. Doordat de Smart Duo zo compact is, slechts 0.62m2, is dit met de Smart Duo huislift wel mogelijk.

Alle angsten van mevrouw Murray, dat een huislift alleen met draagmuren eromheen geïnstalleerd kon worden, waren weg. De rails waarlangs de lift naar boven en beneden gaat vormen namelijk de draagconstructie.

Daarnaast zijn er geen extra aanpassingen nodig voor de lift. Alles wat bij de Smart huislift hoort zit in de lift zelf. Er hoeven geen bouwwerkzaamheden plaats te vinden. En ook een uitsnede in het plafond was in haar geval niet nodig omdat de lift in het open trapgat geïnstalleerd kon worden.

De oplossing die PractiComfort aanbood was perfect voor mevrouw Murray. Zij maakt dagelijks gebruik van haar huislift en ze geniet ervan om even tussendoor naar boven te gaan. Gewoon omdat het weer kan. Daarnaast heeft ze haar handen weer vrij om allerlei zaken met zich mee te nemen in de lift. Volgens mevrouw Murray heeft ze haar vrijheid terug en biedt het leven weer perspectief. Al het zorgen maken over hoe of wat in de toekomst is weg. Ze kan met een gerust hart in haar eigen huis blijven.